Vodnik po zunanjih grelnikih

Pripravili smo koristen vodnik, da boste lažje izbrali grelnik za teraso, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Mill ponuja visoko kakovostne grelnike za zunanjo uporabo s sodobno in minimalistično izčiščeno zasnovo.

Izjemno učinkovit vir toplote za zunanje površine s tehnologijo infrardečega ogrevanja

Grelniki za terase Mill imajo zvečine infrardečo tehnologijo ogrevanja. Gre za najučinkovitejšo tehnologija ogrevanja za zunanjo upoarbo. Infrardeča toplota segreva le tisto, česar se dotakne, podobno kot sonce. Grelnik za teraso torej segreje osebo in ne najprej zraka okoli nje. Grelni učinek lahko primerjamo z zgodnjepomladanskim dnem, ko žarki šele kukajo izza oblakov. Čutimo toploto sonca, čeprav je temperatura zraka v okolici nespremenjena.

Prijetna in pridušena svetloba z manj bleščanja (ULG)

Klasični zunanji grelniki pogosto sevajo precej močno rdečo svetlobo, ki je lahko neprijetna za oči. Infrardeči grelniki za teraso Mill se ponašajo s tehnologijo Ultra Low Glare (ULG), ki zmanjšuje rdečo svetlobo do 99 %. Tako lahko brezskrbno uživate na toplem ob prijetno nežni svetlobi.

Upravljanje z daljincem ali aplikacijo

Terasni grelniki Mill imajo priložen daljinski upravljalnik za enostavno in priročno upravljanje. Najbolj dovršen model CB2000BT-ULG lahko upravljate tudi z aplikacijo Mill Outdoor Heating prek povezave Bluetooth.

*ULG + daljinski upravljalnik ne velja za model CB2000GT.

Model Mill CB2000FLOOR se je najbolje odrezal na testu norveškega potrošniškega portala tek.no

Prenosni ali stenski

Infrardeči grelniki za teraso Mill so na voljo v več različnih stenskih modelih v črni barvi in barvi aluminija. Izberite barvo, ki se sklada s fasado vaše hiše. Če želite bolj prilagodljivo rešitev, vam priporočamo naš prenosni model CB2000FLOOR, ki je zmagal na testu norveškega potrošniškega portala tek.no. Stenske modele lahko kombinirate s stojalom za zunanje grelnike  CBSTAND in tako dobite prenosen model.

Mill CB2000PLUSS and CB2000PLUSS-ALU was awarded “Very good” by tek.no

Modela Mill CB2000PLUSS in CB2000PLUSS-ALU sta na testu potrošniškega portala tek.no prejela oceno »zelo dobro«

Edinstveno ličen dizajn

Poleg infrardečih grelnikov za terase ponujamo tudi stropni karbonski grelnik s povsem edinstveno zasnovo. Oblikovan je kot lična svetilka in se odlično obnese nad jedilno mizo ali sedežno garnituro. Mill Carbon je funkcionalna in estetska pridobitev za vsako teraso. Karbonski grelni element je tudi učinkovit vir toplote, ki oddaja nežno svetlobo za večere v toplem in domačnem ambientu.