Kjer se dizajn sreča z učinkovitostjo

Zmanjšajte porabo energije brez ogrožanja udobja z aplikacijo The Mill in inteligentnim nadzorom moči.

Grelniki Mill WiFi zagotavljajo udobno toploto na energijsko najučinkovitejši način

WiFi grelniki Mill Generation 3 so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo, kot sta krmiljenje PID in strojno učenje. Grelniki so opremljeni z integriranim WiFi-jem, ki vam omogoča upravljanje grelnika z uporabniku prijazno aplikacijo Mill. Ni potrebno vozlišče.

Direktni električni grelniki pretvorijo vso vloženo energijo v toploto. Za varčevanje z energijo je zato pomembno nadzorovati moč. Ta nova tehnologija optimizira moč in nadzira temperature na najbolj natančen način ter zagotavlja toploto samo takrat in kjer je to potrebno. PID regulacija deluje kot “zatemnilnik”, ki nadomešča tradicionalne vklop/izklop termostate. Prediktivno ogrevanje se nauči vašega edinstvenega domačega okolja in ve, kdaj začeti ogrevati, da doseže želeno temperaturo. Izguba energije, nepotrebna preostala toplota ali prekoračitve so zmanjšane na minimum. Z grelniki Mill vam ni treba žrtvovati udobja za energetsko učinkovitost.

Aplikacija Mill vam omogoča daljinsko upravljanje temperatur in porabe energije na sobo na uro.

Vsak grelec razporedite glede na svoje dnevne rutine, grelnik pa naredi ostalo. Da bi bilo zelo enostavno, obstajajo prednastavljeni programi in načini za počitnice, spanje in stran. Na daljavo lahko upravljate tudi več hiš in poljubno število grelnikov. Tako se boste izognili zapravljanju energije med odsotnostjo ali ponoči. V statistiki lahko enostavno spremljate porabo energije na grelnik. Z grelniki Mill WiFi se boste vedno vrnili domov v prijetno, udobno toplo hišo ali kočo brez izgube energije.

»Ne gre lažje od tega; da vedno dosežete pravo temperaturo in hkrati zmanjšate porabo energije,« pravi Bashir Naimy, vodja IOT.

Skandinavski dizajn je znan po eleganci v svoji preprostosti in poudarjanju naravne lepote.

Te lastnosti so vključene v ustvarjanje sodobnih ogrevalnih rešitev, ki so privlačne, minimalistične paše za oči in z močjo, da v vaš dom prinesejo skandinavsko udobje. Z mehkimi, zaobljenimi vogali in nežno ukrivljeno sprednjo stranjo se grelniki zlijejo z vsakim modernim domom. Prenosni grelniki stojijo na elegantnih aluminijastih nogah, ki so značilne za Mill. Panelni grelci skoraj nevidno lebdijo na steni.

Energijsko učinkovita takojšnja rešitev plug-and-play v zelenem prehodu?

Za lastnike stanovanj številne predstavljene rešitve za odmik od fosilnih virov energije zahtevajo precejšnja vlaganja in predelave hiše. Millovi pametni električni grelniki ponujajo razmeroma finančno zdravo in takojšnjo rešitev, ki omogoča postopno namestitev brez potrebe po obsežnih spremembah ali popolni prenovi sistema. Ne glede na to, ali ogrevate določene prostore, ki se pogosto uporabljajo, ali ciljate na hladna mesta, naložba v te grelnike ponuja hitro rešitev za zmanjšanje odvisnosti od ogrevanja s plinom, kar sčasoma vodi do prihranka stroškov in energije na dolgi rok.

Združljivost sončnih plošč

Wi-Fi grelniki Mill generacije 3 so popolni za kombiniranje s sončnimi kolektorji. Gospodinjstvo lahko preprosto nadzoruje porabo energije in doda omejitev moči v aplikaciji Mill. Ta rešitev postane okolju prijazna in stroškovno učinkovita.

Certificirano učinkovito in stroškovno učinkovito

Podprt s študijo Norveške univerze za znanost in tehnologijo, 600-vatni grelnik mlina z vgrajeno novo tehnologijo porabi le približno 52 kWh na zimski mesec, kar dokazuje neprimerljivo energetsko in stroškovno učinkovitost. Mill je izdal kalkulator porabe energije, kjer lahko izračunate približno pričakovano porabo energije z grelniki Mill v vašem domu: Kalkulator porabe energije – Mill (millnorway.si)

“Opremljeni z najnovejšo tehnologijo grelniki Mill postanejo zelo energetsko učinkovita, udobna in prilagodljiva rešitev za lastnike stanovanj, ki iščejo dodatno toploto ali zamenjavo.” – Per Robertson, generalni direktor Mill International.

Druge lastnosti:

 • Enostavna povezava z Bluetoothom, ki samodejno poveže napravo z vašim WiFi omrežjem, ne glede na vrsto usmerjevalnika, ki ga imate.
 • Zgornja meja moči zagotavlja, da grelnik deluje znotraj nastavljenega območja moči. To optimizira porabo energije in hkrati ohranja udobno temperaturo.
 • Funkcija odprtega okna, ki samodejno izklopi grelec, ko odprete okno.
 • 100 % tiho delovanje zaradi silikonskega nadzora – brez klikanja, ko se temperatura dvigne in zniža.
 • Nizka površinska temperatura
  Komercialna ključavnica za najemodajalce
 • Posodobitve OTA (Over the Air), ki omogočajo dodajanje prihodnjih funkcij vašemu grelniku.
 • Enostavno se namestite povsod, kjer potrebujete toploto.
 • Dolga vzdržljivost: 5-letna garancija in 10-letna možnost popravila
 • Združljivo z LOT20 – EU standard učinkovitosti

Varnostne lastnosti:

 • Otroška ključavnica
 • Preklopno stikalo
 • Zaščita pred pregrevanjem

Mill WiFi – uživajte v udobnem domu s skandinavsko oblikovanimi grelniki brez izgube energije