Pravilnik o piškotkih

LASTNIK SPLETNEGA MESTA IN STIK

Elkotex d.o.o.
Magistrova 1
1000 Ljubljana
Tel: +386 1 583 79 28
E-mail: [email protected]

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna mesta uporabljajo za učinkovitejšo uporabniško izkušnjo. V skladu z zakonodajo lahko piškotke shranimo v napravo, če je to nujno potrebno za delovanje tega mesta. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

ZAKAJ ZBIRAMO TE INFORMACIJE?

Piškotke uporabljamo za analizo prometa na strani, s čimer želimo ustvariti boljšo in bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo. Vse zbrane informacije so anonimne, zanimajo nas le vaša zanimanja in uporabniške navade.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJA TO SPLETNO MESTO?

Delujemo v skladu z zahtevami direktive GDPR glede popolne preglednosti piškotkov, ki jih uporabljamo. Poleg shranjevanja podatkov v zvezi z našo »izbrano regijo« uporabljamo tudi orodje Google Analytics, o čemer lahko izveste več v nadaljevanju.

GOOGLE ANALYTICS

Na našem spletnem mestu z orodjem Google Analytics zbiramo povsem anonimne podatke o vseh obiskovalcih. Teh podatkov ni mogoče povezati z vami kot posameznikom. Želimo ugotoviti, kaj posamezni obiskovalci počnejo na našem spletnem mestu. Vidimo lahko na primer, iz katere države brskate in ali pri obisku naše strani uporabljate telefon, tablico ali računalnik. Namen zbiranja teh informacij je optimizirana prilagoditev strani za vsakega uporabnika.

VAŠA PRIVOLITEV

Vaša privolitev velja za naslednjo domeno: millnorway.si