Mill je norveška družba, ki se ukvarja z oblikovanjem in razvojem grelnikov in izdelkov za ogrevanje, ustvarjenih za sodobna bivališča

Zgodba naše blagovne znamke

»Zakaj grelna telesa ne bi mogla biti tako estetska kot je preostala notranja oprema?« se sprašuje Philip Bryn-Haugland.

Trajnostni razvoj

Norveška je narava. Norveška je vreme. Norveška so veličastne gore in globoko vrezane doline, temačne zime z mrazom, ki se zagrize v kosti, ter vroča poletja, ki razsvetlijo srce. Odvisni smo od narave.

Prodajna mesta

Tukaj boste našli seznam prodajnih mest za izdelke Mill. Nakup pa lahko opravite tudi preko naše spletne trgovine.

Kontaktni podatki

Mill International AS

Zastopnik za Slovenijo
Elkotex d.o.o.
Magistrova 1
1000 Ljubljana
Slovenija

Nagrade in priznanja

»Skoraj tako pameten kot jaz.« Talni grelnik Mill Generation 3 z WiFi je na spletnem mestu za potrošnike dinside.no prejel čisto petico. V ocenah je izpostavljeno hitro in neslišno delovanje elegantnega grelnika, ima pa tudi prednost, da ga je mogoče pustiti varno delovati brez nadzora. Oceno lahko preberite tukaj (na voljo samo v norveščini).

Mill Sense Air je leta 2021 prejel prestižno mednarodno nagrado IF Design Award. Lovoriko je osvojil v izjemni konkurenci skoraj 10.000 izdelkov iz 52 držav, ki so se prav tako potegovali za priznan znak kakovosti. Pametne funkcije in ličen dizajn Millovega pametnega monitorja kakovosti zraka v prostoru so več kot prepričali 98-člansko žirijo, ki so jo sestavljali neodvisni tehnološki strokovnjaki z vsega sveta.

Mill Sense Air je leta 2021 osvojil laskavo nagrado Red Dot Design Award. Ličen in eleganten – zaobljeni vogali in izčiščenost sta prepoznavni značilnosti grelnikov Mill. Ne glede na to, ali ga postavite v prostor ali obesite na steno, Mill Sense Air se poda v vsak sodoben dom in vas nevsiljivo obvešča o kakovosti zraka in klimi v vaših prostorih.

Millov grelnik za teraso CB2000FLOOR je zmagal na testu vodilne norveške tehnološke revije in portala Tek.no. Prenosni zunanji grelnik se ponaša s tehnologijo ULG+, ki zagotavlja prijetno toploto in nežno svetlobo brez motečega bleščanja, kjer koli to potrebujete. Toplo priporočilo je prejel tudi stacionarni grelnik CB2000PLUSS enake kakovosti.

Mill je leta 2019 prejel prestižno mednarodno nagrado Red Dot Design Award za grelnik Mill Convection WiFi. Gre za tišjo alternativo tradicionalnim kaloriferjem, ki zagotavlja varno delovanje tudi, ko vas ni zraven, in jo je mogoče nadzirati/programirati prek aplikacije Mill. Philip Bryn-Haugland, solastnik in glavni oblikovalec podjetja Mill, je zaslužen za edinstveno in inovativno zasnovo, s katero si je grelnik zaslužil ta laskav naziv.

Kalorifer Mill PTC je tri leta zapored (2019, 2020 in 2021) prejel nagrado za najboljši kalorifer v Združenem kraljestvu, ki jo podeljuje britanski časopis Evening Standard.