Pet razlogov za izbiro pametnega grelnika

Pametni grelniki podjetja Mill bodo postali nepogrešljiv del stanovanja. Predstavljamo pet razlogov, zakaj velja razmisliti o nakupu grelnika Mill.

1. Manjša poraba energije

S pametnim telefonom imate popoln nadzor nad temperaturo ogrevanja in pametnim panelnim grelnikom. Z aplikacijo Mill lahko nastavite temperature, da se samodejno prilagodijo vašim dnevnim navadam, poleg tega pa lahko nadzorujete poljubno število grelnikov in/ali prostorov. Kaj še? S samodejnim znižanjem temperature ogrevanja, ko ste v službi, spite ali potujete, lahko občutno prihranite pri stroških električne energije. Porabo energije za ogrevanje lahko zmanjšate kar za 32 %. Poleg tega vam ni treba skrbeti, da bi se vrnili v neprijetno hladno stanovanje, saj bodo pametni grelniki ogreli prostor ob želenem času na želeno temperaturo

2. Upravljanje grelnika kadar koli in kjer koli

Ne glede na to, ali ste na poti ali doma, vam pametni grelniki Mill z WiFi omogočajo popoln nadzor nad bivalnimi temperaturami v stanovanju in porabo električne energije prek aplikacije Mill in pametnega telefona, povezanega z WiFi. Želite poskrbeti, da boš vaš vikend ogret in nared za vaš obisk? S pametnimi grelniki in pametnim telefonom z dostopom do interneta bo hiška ob vašem prihodu vabljivo topla. Ste pozabili znižati temperaturo ogrevanja ali izklopiti grelnike ob odhodu na počitnice? Ne skrbite – to lahko uredite v aplikaciji Mill. Aplikacija ima celo prednastavljen počitniški način, ki vam pomaga določiti moč ogrevanja takrat, ko vas ni.

3. Zaščita pred otroki

Vsi grelniki Mill imajo mehanizem za zaščito pred otroško razposajenostjo, toda pametni grelniki so še posebej varni, saj lahko otroško zaščito vklopite z aplikacijo. Ko je aktivirana, otroci ne morejo spreminjati temperature grelnika oz. ga vklapljati ali izklapljati. Naši panelni grelniki so prav tako še posebej primerni za otroške sobe, saj so izrecno zasnovani tako, da se površina ne segreje preveč. Vsi grelniki Mill, vključno s prenosnimi grelniki, so opremljeni z zaščito pred pregrevanjem in zaščito pred prevračanjem.

4. Integracije

Vsi pametni grelniki Mill imajo prek aplikacije Mill dostop do odprtega vmesnika API. Aplikacija Mill se lahko poveže z norveškim dobaviteljem elektrike družbo Tibber, tako da lahko za upravljanje grelnikov uporabljate tako aplikacijo Tibber kot aplikacijo Mill. Tibber si prizadeva strankam zagotoviti najugodnejšo ceno električne energije, integrirana aplikacija pa povrh omogoča celovit pregled nad porabo električne energije v gospodinjstvu in statistiko, na voljo pa so tudi funkcije, ki pomagajo zmanjšati porabo električne energije in znižati stroške. Grelniki Mill tretje generacije imajo dodatno lokalni vmesnik REST API, ki vam omogoča upravljanje grelnikov z lastno rešitvijo za pametni dom.

5. Enakomerno in zanesljivo ogrevanje

control your wifi heater with the app

Pametni panelni grelniki Mill so prvi in edini panelni grelniki s tehnologijo krmiljenja PID. Ko je dosežena želena temperatura, naši panelni grelniki zmanjšajo moč za razliko od klasičnih grelnikov, ki se v takem primeru izklopijo. To zagotavlja enakomernejše ogrevanje in manj temperaturnih nihanj. Grelnik na podlagi vaših nastavitev v aplikaciji ve, kdaj začeti ogrevati, da bo v prostoru dosežena želena temperatura. Grelnik ima funkcijo, s katero se nauči, kako hitro/počasi temperatura v prostoru narašča/upada, ki zmanjšuje nepotrebno porabo energije. Zagotovite si enakomerno in prijetno temperaturo po svoji meri, ki je prijazna do denarnice in okolja.

Predstavljamo nekaj naših pametnih grelnikov: