Z modeli Mill WiFi zmanjšajte porabo energije

Z aplikacijo Mill zmanjšajte porabo energije in pridobite popoln nadzor nad grelniki.

Ste vedeli, da se več kot 60 % skupne električne energije v gospodinjstvu porabi za ogrevanje?*

Z grelniki Mill WiFi lahko preprosto prilagodite temperaturo, da bo ustrezala vašim dnevnim navadam. Zakaj bi plačevali za porabljeno elektriko, ko ste odsotni ali ko spite? Ta pametna rešitev za ogrevanje je prijazna okolju, saj zmanjšuje porabo električne energije, in prijazna za uporabnika, saj bo račun za elektriko manjši.

V podjetju Mill smo prepričani, da so pametne odločitve tiste, pri katerih vam ni treba žrtvovati svojega udobja. V aplikaciji Mill nastavite tedenski program, v katerem se temperatura samodejno prilagodi individualnim nastavitvam. Načini vključujejo Comfort (način udobja), Sleep (spanje), Away (odsotnost) in Off (izklop). Ob dnevih, ko veste, da boste doma bolj zgodaj, lahko preprosto popravite prvotno nastavitev, da vas bo tudi v takem primeru pričakal prijetno topel dom.

“Z grelniki Mill WiFi lahko zmanjšate porabo energije, hkrati pa uživate v toplini in domačnosti. ”

Aktivirajte počitniški način in zmanjšajte račun za elektriko za čas, ko ste zdoma. Aplikacija bo pred vašim prihodom samodejno zvišala temperaturo. Z istim uporabniškim imenom lahko upravljate vse svoje lokacije. Pred prihodom nastavite temperaturo v vikend hiši in nato uživajte v domačni toplini. Nova funkcija prikazuje statistiko porabe energije in omogoča spremljanje ogrevanja skozi čas, s tem pa popoln nadzor nad porabo energije. Izbirate lahko med prefinjenimi panelnimi grelniki Mill Invisible ali steklenimi panelnimi grelniki Mill Glass. Ali pa izberite bolj fleksibilno rešitev s prenosnimi oljnimi radiatorji Mill Gentle Air ali konvekcijskimi radiatorji Mill Convection WiFi.

Če ne želite zamenjati obstoječega grelnika, ga lahko prek vtičnice Mill WiFi Socket. kljub vsemu upravljate z aplikacijo Mill. Pametna vtičnica nadgradi  stare klasične grelnike v »pametne«. Od drugih vtičnic WiFi se razlikuje po tem, da ima vgrajen temperaturni senzor. Z aplikacijo Mill lahko torej vključite in izključite grelnik ter uravnavate temperaturo. Vtičnico Mill WiFi lahko uporabljate za vse vrste grelnikov, ne le za grelnike Mill. Ta pametna napravica je odlična trajnostna izbira, saj vam pomaga zmanjšati porabo energije in hkrati podaljša življenjsko dobo grelnika.

Zelo intuitivno zasnovana in uporabniku prijazna aplikacija Mill je po ocenah strank in glede na veliko število ocen najbolj priljubljena in pogosto uporabljena aplikacija za pametno ogrevanje v trgovinah Google Play in App Store.

Na trgu obstajajo tudi drugi proizvajalci pametnega ogrevanja, zato si prizadevamo ponuditi najpametnejše in uporabniku najbolj prijazne rešitve. Veliko časa in sredstev namenjamo za razvoj aplikacij, ki bi odgovorile na potrebe potrošnikov. Naša najnovejša nadgradnja je nastala na podlagi dragocenih povratnih informacij, ki smo jih doslej prejeli od zavzetih uporabnikov. Upamo, da vam bo všeč!

Integracije

TalkswithTibber.jpg

Poleg odprtega vmesnika API omogoča aplikacija Mill tudi integracijo z družbo Tibber, dobaviteljem električne energije, ki ima najugodnejše ponudbe. Kot stranka dobavitelja Tibber prejmete dostop do aplikacije, ki vam omogoča popoln pregled nad porabo električne energije v gospodinjstvu, ter vpogled v analize in funkcije za znižanje porabe in stroškov električne energije.

Z aplikacijo Tibber lahko upravljate naprave Mill na enak način kot z aplikacijo Mill, poleg tega pa boste imeli dostop tudi do funkcije »pametno upravljanje ogrevanja«, ki ogrevanje prilagaja ceni električne energije. Aplikacija torej upravlja naprave Mill tako, da povečajo gretje v času najnižje cene električne energije – ne da bi to zmanjšalo vašo kakovost bivanja.

*Sintef Energiforskning AS